sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hellsing- cosplayryhmä Animeconiin (johonkin toiseen coniin)

Unfortunately, I can not make it to Kitacon 2014. I found out I have got stuff arranged on that weekend because after that weekend our Wintervacation begins. Hopefully see you con people on Summer cons!

Heipä hei.

Tämä postaus tulee nyt suomeksi. Olin kirjoittanut jo pitkän litannian, kunnes tajusin että olin päättänyt vaihtaa blogini kirjoituskielen englanniksi.
Ajattelin rekrytoida ihmisiä blogini kautta kesän cosplayryhmään.

Eli olen järkkäämässä cossiryhmää nyt kesän conille, mikä olisi mitä luultavammin Animecon. Ihan sijaintinsa ja ajankohtansa takia se on kaikkien saavutettavissa. Ryhmässäni on tällähetkellä minun lisäkseni kaksi muuta henkilöä. Varatut hahmot ovat tällä hetkellä Girlycard, Seras ja Hans, joten paljon päähahmoja on vielä vapaana. Hyväksyn kyllä pari samaa hahmoa, mutta mennään nyt nopeat syövät hitaat periaatteella.

Ryhmä ei tule kilpailemaan, vaan kyse on enemmän hengailusta, valokuvien otosta, muunlaisesta  joten minkään muunlaista valmistautumista ei tarvita, kunhan raahaa itsensä paikalle. Joka conissa on useampi cossi ollut ja olisi kiva jos saataisiin nämä eksyneet lampaat ruotuun. Jos tiedät jonkun kaverinkin jolla tällainen cossi on ja kiinnostusta ryhmittäytyä, niin vinkkaa ryhmästä. c:

Lisätietoa ja ilmoittautumisia voi tiedustella blogikirjoituksen alaosion kommenttiosiosta,
tai sähköpostistani:

thedarksideofyourdreams@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti